Arabella World Hotel

  Turecko, Alanya, Avsallar

Arabella World

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Cca 26 km od Alanye a cca 1 km od Avsallaru. Letisko v Antalyi cca 95 km.

Vybavenie

213 izieb, vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, 3 bary, konferenčná miestnosť, minimarket, kaderníctvo, fotograf, vonkajší bazén s 3 šmykľavkami a terasou na opaľovanie.

Izby

DR: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), centrálna klimatizácia, TV/sat., minibar (naplnený fľašou vody pri príchode, doplnenie za poplatok), telefón, trezor (za poplatok), balkón alebo terasa.
DRP: pozri DR, menej výhodná poloha.

Zábava

Denné i večerné animačné programy v hoteli.

Stravovanie

Pozri program all inclusive

Pláž

Piesočnato-kamienková pláž cca 300 m od hotela, prístup na pláž podchodom, ležadlá a slnečníky zadarmo, osušky za poplatok.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Neskoré raňajky Popoludňajšia káva, čaj, zákusok Ľahký snack počas dňa Miestne rozlievané alkoholické a nealkoholické nápoje, vybrané medzinárodné nápoje (11.00–23.00 hod.) Program all inclusive nezahŕňa tureckú kávu, čerstvé ovocné džúsy, zmrzlinu

Športová ponuka

Zdarma: fitness, stolný tenis Za poplatok: biliard a vodné športy na pláži

Pre deti

Detské ihrisko, detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie), animačné programy, miniklub.

Wellnes

Za poplatok: turecké kúpele, sauna, masáže

Internet

Zadarmo: WiFi v lobby. Za poplatok: internetový kútik.

Platobné karty

EC/MC, VISA.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DR): 3 dospelí / 2 dospelí / 2 dospelí + 1 deti / 1 dospelý / 1 dospelý + 1 dieťa / 1 dospelý + 2 deti Dvojlôžková izba promo (DRP): 3 dospelí / 2 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa Dieťa do 13 rokov

Doba transferu

120 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Arabella World Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 257 315
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-arabella-world-alanya-turecko-z1257315/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií