Hotel Bauernhof Lippenhof

Rakúsko, Tirolsko, Bruck am Ziller

Bauernhof Lippenhof

  Rakúsko, Tirolsko, Bruck am Ziller
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Ubytování

dvoulůžkové pokoje (5x pokoj s koupelnou a WC pro 2 osoby + 1x pokoj pouze s umyvadlem).

1x apartmán pro 6 (max. 7) osob – apartmán je ve 2. patře, 2x třílůžková ložnice (dvoulůžko + jednolůžko), kuchyň vybavená myčkou, toustovačem, kávovarem, rychlovarnou konvicí, TV, koupelna a WC, obývák s možností 1 přistýlky.

Poloha

dům se nachází dole na kraji údolí Zillertal v městečku Bruck na klidném místě, centrum cca 6 min pěšky. Skibus jezdí pouze 1x denně, lépe jet vlastním autem, lyžařský areál Fügen je cca 10 min, běžky 15 min autem.

Vybavení

snídárna, společenská místnost s malou kuchyňkou (mikrovlnka, rychlovarná konvice, dvouplotýnka), wifi, parkoviště.

Povinný příplatek

závěrečný úklid 35 €/ apartmán.

Stravování

vlastní, snídaně možná za příplatek.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bauernhof Lippenhof
Vzdialenosť od zjazdovky: 5000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 603 781
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-bauernhof-lippenhof-tirolsko-rakusko-z1603781/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií