Bellevue Beach Hotel Sentido

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

Bellevue

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Obľúbený hotel Bellevue si vás získa vďaka svojej výbornej lokalite priamo na pláži, moderne zariadenému interiéru a vynikajúcej strave.
Poloha:
Hotel Bellevue je situovaný priamo na pláži v severnej časti Slnečného Pobrežia. V bezprostrednej blízkosti hotela nájdete množstvo obchodíkov so suvenírmi, reštauráciami, barmi a diskotékami. Samotné centrum Slnečného Pobrežia je od hotela vzdialené len necelý kilometer. Neďaleké historické mestečko Nessebar sa nachádza vo vzdialenosti 5 km, dostupné je turistickým vláčikom zo Slnečného Pobrežia. Medzinárodné letisko v Burgase je od hotela vzdialené 30 km.
Vybavenie:
12- poschodová budova, 274 izieb, recepcia, lobby s WiFi, 4 výťahy, hlavná reštaurácia, talianska a´la carte reštaurácia, 2 bary, bazén s oddelenou časťou pre deti (spoločný so susedným hotelom), ležadlá a slnečníky pri bazéne, denné a večerné animácie, miniklub (4-12r.), detské ihrisko, fitnes, plážový volejbal, stolný tenis, šípky. Za poplatok: masáže, kaderníctvo, požičovňa áut, zmenáreň, obchody, trezor (na recepcii 5 leva/deň), biliard, požičovňa bicyklov.
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (24 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., rodinné izby (48 m2, 2 miestnosti prepojené dverami), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, balkón. Za poplatok: minibar (denne dopĺňaný), detská postieľka na vyžiadanie (5 leva/deň).
Stravovanie:
All inclusive 'plus' formou bufetu, raňajky 07:30 – 10:00, neskoré raňajky 11:00 - 12:00, obedy 12:00 – 14:30, večere 18:00 – 21:00, 1x za pobyt barbeque večer spolu s tradičnou bulharskou kuchyňou, snack 15:00 – 16:00 (snack, ovocie, zmrzlina), bar pri bazéne 09:00 - 23:00, zmrzlina 15:00 - 16:00, lobby bar 08:30 - 23:30, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: talianska a´la carte reštaurácia 19:00 - 22:00 (1x vstup zadarmo, rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Dlhá a široká pláž s jemným pieskom a s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza priamo pred hotelom. Hotel od pláže delí iba pobrežná promenáda. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a plážový bar 10:30 – 18:00 je k dispozícii v rámci konceptu all inclusive zadarmo v rámci dostupnosti (1 slnečník a 2 ležadlá na izbu), plážové osušky sú za depozit. Na pláži si môžete vybrať zo širokej ponuky vodných športov, ktoré sú za poplatok.

Bellevue

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava -Lanzarote - Bratislava, letiskové poplatky, batožina, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, poistenie insolventnosti.
  • V cene nie je zahrnuté: cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky) a výlety, miestne taxy, služby delegáta ( program si zabezpečujú klienti individuálne)
  • Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Bellevue ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bellevue Beach Hotel Sentido ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 065 877
Dnes 8–16 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Číslo zájazdu: 2 065 877

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
797,40 €
povinný príplatok za servisné poplatky - osoba 2-98 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
20,00 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,48 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
78,00 €