Blue Fish Hotel

  Turecko, Alanya, Konakli

Blue Fish

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Cca 7 km od centra mesta Alanya s mnohými obchodmi. Letisko v Antalyi cca 120 km. Nákupné možnosti v letovisku Konakli cca 2 km.

Vybavenie

158 izieb, vstupná hala s recepciou, výťah, hlavná reštaurácia, bar, minimarket. V záhrade bazén so šmykľavkou, bar pri bazéne, terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi zadarmo.

Izby

DR/DRP: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), klimatizácia, telefón, TV/sat., trezor (za poplatok), minibar (za poplatok) a balkón DRLV: pozri DR, bočný výhľad na more DRSV: pozri DR, výhľad na more FRSV: pozri DR, priestrannejšia, výhľad na more

Zábava

Animačné programy v hoteli.

Stravovanie

Pozri program all inclusive.

Pláž

Piesočnato-kamienková pláž cca 100 m (oddelená pobrežnou cestou, prístup podchodom). Ležadlá a slnečníky zadarmo. Bar na pláži zadarmo (10.00 – 18.00 hod.).

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Ľahký snack počas dňa Alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby zadarmo (10.00 – 23.00 hod.)

Športová ponuka

Zadarmo: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, fitnes a ďalšie športové aktivity v rámci animačných programov
Za poplatok: vodné športy na pláži, biliard

Pre deti

Malý detský bazén, detské ihrisko, miniklub, detská postieľka na vyžiadanie (zadarmo).

Wellnes

Zadarmo: turecké kúpele (iba vstup), sauna Za poplatok: rôzne druhy masáží

Internet

Zadarmo: WiFi v lobby

Platobné karty

VISA, EC/MC

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DR/DRP/DRLV/DRSV): 3 dospelí/2 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí/1 dospelý/1 dospelý + 1 dieťa Rodinná izba (FRSV): 4 dospelí/3 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí + 2 deti/2 dospelí + 1 dieťa/4 dospelí/4 dospelí + 1 dieťa Dieťa do 13 rokov

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Blue Fish Hotel ****
Typ pláže: mólo, piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 257 309
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-blue-fish-alanya-turecko-z1257309/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií