Hotel Cap Est Lagoon Resort And Spa

  Francúzsko, Martinik, Le François

Le Cap Est Lagoon Resort and Spa

    Francúzsko, Martinik, Le François
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Obbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom. Prílet do hlavného mesta Fort de France, uvítanie na letisku a transfer do hotela podľa výberu.

2 - 7: MARTINIK POBYT
Raňajky. Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy. Pobyt na tomto 70 km dlhom a viac ako 10 km širokom ostrove. Možnosť využitia širokej ponuky fakultatívnych výletov miestnych cestovných kancelárií. Pri návšteveMartiniku určite nezabudnite navštíviť botanickú záhradu Jardin de Balata, bývalé hlavné mesto Saint Pierre, ktoré bolo zničené výbuchom sopky Montagne Pele. Tiež navštívte Josefinine kúpele, kde sa miestna rodáčka Josefíne, neskôr manželka Napoleona, kúpala v lagúne. A samozrejme, nezabudnite navštíviť niektorú z rumových výrobní, kde Vám ukážu výrobu rumu, ktorý tiež, pravdaže, ochutnáte. Odporúčame aj niektorý z populárnych lodných výletov na plachetniciach alebo katamaráne s možnosťou šnorchlovania. Vzhľadom k veľmi dobrej úrovni ciest tiež odporúčame prenájom auta na individuálne preskúmanie krás ostrova.

8: MARTINIK - VIEDEŇ
Voľno na kúpanie a opaľovanie. Popoludní transfer na letisko vo Fort de France a odlet späť do Viedne.

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Le Cap Est Lagoon Resort and Spa ***** 5*

Popis: luxusný hotelový komplex reťazca Relais & Chateaux s 50 apartmánmi v 18 vilách sa nachádza uprostred krásnej tropickej záhrady na východnom pobreží ostrova, pri mestečku Francois, asi 25 km od letiska.

Vybavenie: veľký bazén, práčovňa, knižnica, požičovňa áut, dve reštaurácie, lounge bar, kúpeľné centrum (balneoterapia, hydroterapia, masáže), butik, hotelový trezor, konferenčná miestnosť.

Pláž: priamo pri hoteli súkromná piesočná pláž so slnečníkmi a ležadlami chránená koralovou bariérou.

Zábava a šport: príležitostné hudobné a tanečné vystúpenia, osvetlený tenisový kurt, fitness, masáže, kúpele, katamarány, kajaky, plachetnice, za poplatok kite surfing, prenájom motorovej lodi, požičovňa áut, obchodíky, knižnica, internet.

Stravovanie: raňajky prípadne polpenzia podávané v dvoch reštauráciách.

Vybavenie izieb: suity s výhľadom do záhrady, bazén či more vybavené terasou alebo balkónom, klimatizáciou s individuálnym ovládaním, plazmovú TV s DVD prehrávačom, telefónom, WIFI, trezorom, barom, kávovarom, sušičom vlasov. Suity deluxe a executive majú vlastný bazénik. Všetky suity majú tiež oddelený obývací kút a sú vhodné pre rodiny.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Cap Est Lagoon Resort And Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 423 089
Dnes 8–16 h

Lokalita

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií