Corallia Beach Hotel Apartments

  Cyprus, Paphos, Coral Bay

Corallia Beach

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos, Coral Bay
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

Príjemný relax v prírode a na pláži ... Príjemný a rokmi overený hotel situovaný na veľmi peknom mieste, priamo na piesočnej pláži Stredozemného mora. Jedinečná ponuka pre tých, ktorí hľadajú dovolenku v krásnom a vcelku pokojnom prírodnom prostredí, mimo veľké a preľudnené letoviská ... a hlavne - priamo na pláži.

Poloha

Hotel odporúčame najmä párom a dvojiciam ktorí počas pobytu vyhľadávajú pokojnejšie prostredie. Avšak s dosahom kúltúry, zábavy, pamiatok aj nákupov ... Vynikajúca a obľúbená voľba aj u SENIOROV. Jednoduchšie ale príjemné izby majú sat TV, wifi, klímu. Väčšina izieb je koncipovaných ako apartmá resp. štúdio a majú vo väčšine prípadov aj vlastný zariadený kuchynský kút, čo je počas pobytu určite neoceniteľné. K dispozícii je aj bazén v záhrade - na terase na pláži. Pre milovníkov šnorchlovania je okolie z korálových útesov skvelým cieľom zábavy pozorovaním podmorského sveta. Odporúčame však vhodnú obuv do vody k šnorchlovaniu popri útesoch aj na prechádzky v okolí útesov.

Vzdialenosti

V členitom pobreží okolia Paphosu sa nachádzajú menšie krásne a veľmi obľúbené pláže. K najbližším je to od hotela pár krokov. Ak veríte na legendy, máte možnosť práve tu overiť si jednu z nich - tú , ktorá hovorí, že kto sa kúpe vo vodách v okolí Paphosu, udrží si dlhé roky mladosť, zdravie a krásu. Možno je na tejto legende niečo pravdy, nakoľko práve tu sa z morskej peny zrodila bájna Afrodita. Miesto, kde k tomu podľa legendy došlo sa nachádza práve v tejto oblasti ostrova a určite si jeho návštevu počas dovolenky naplánujte.

Ubytovanie

naša CK ponúka výhradne apartmány / štúdia s plne zariadenou kuchyňou, balkónom a výhľadom na more

Vybavenie a služby

záhrada, terasa s bazénom, priamy vstup na krásnu pieskovú pláž

Šport a zábava

Ideálne pobytové miesto na pokojné kúpanie, opaľovanie, bežné vodné hry a športy ... dlhé prechádzky a túry popri mori, v prírode a výlety za poznaním. Obľúbenými cieľmi sú najmä svetoznáme Hrobky Kráľov, kam kúsok od hotela premáva miestna MHD. Podobne aj zaujímavé archeologické nálezisko priamo v centre Paphosu so zvyškami palácov, chrámov, mozaikových ciest, chodníkov ... A v neposlednom rade je obľúbeným cieľom chýrna Afroditina pláž. Nech sa páči, vydajte sa s nami za oddychom a spoznávaním ...

Výhody a nevýhody

Výhodou je poloha priamo na pláži. Výhodou je lokalita mimo veľké preľudnené strediská ...

Tip

Skvelý tip pre seniorov. Skvelý tip pre dvojice všetkých vekových kategóriíí, ktorí si chcú užiť more, kúpanie, opaľovanie, prechádzky po okolí a zároveň sa vydať za poznaním po okolí ...

Ďalšie informácie

S našou CK máte dovolenku úplne bez starostí. Súčasťou ceny zájazdu je okrem leteckej dopravy a ubytovania so stravovaním aj pohodlný transfer z letiska na hotel v deň príletu a z hotela na letisko v deň návratu. Źiadny hromadný zvoz, osobný vodič s autom iba pre vás. źiadne doplatky za dovolenkovú batožinu do podpalubia, je už v cene zájazdu. Máte svoje súkromie - nieste viazaní na žiadnu skupinu ani iných klientov. Doprajte si niečo výnimočné ... Delegát CK na mieste nepôsobí, program si zabezpečujete sami. Výlety a zážitkové aktivity si zajednáte priamo na mieste na recepcii hotela alebo v miestnych dovolenkových agentúrach.

Stravovanie

Podľa termínu - väčšinou polopenzia, výnimočne all inclusive. Vždy podľa ponuky v termíne.

Doprava

Letecká, priamy prelet bez medzipristávaní. S našou CK vždy s mistenkami vedľa seba aj dovolenkovou batožinou. Samozrejmosťou je náväzný transfer letisko, hotel, letisko.

Program

Prvý a posledný deň zájazdu sú určené prednostne na presun, prelet. Ostatné dni samotný pobyt pri mori. V jesennom, zimnom a jarnom období sú obľúbené výlety po okolí miestnou MHD: jedinečné pobrežie Hrobiek Kráľov - úžasné archeologické nálezisko na pobreží. Kúsok ďalej - priamo v Paphose, jedinečné archeologické nálezisko, zvyšky chrámov, palácov, prekrásnych mozaikových chodníkov a ciest, reálny kužeľový maják, atď ... Obľúbeným cieľom je slávna Afrodotina pláž.

Základná cena zahŕňa

  • Letenky, miestenky, batožinu vrátane podpalubnej, poplatky.
  • Transfer letisko hotel letisko (osobný vodič s autom).
  • Ubytovanie a stravu.

Základná cena nezahŕňa

  • Delegáta, program si klienti robia sami.
  • V pokynoch naši klienti dostanú podrobné informácie o možnostiach výletov po okolí.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: CK LOLA Tours s.r.o., IČO 50601261.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Corallia Beach ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Coral Bay, Coral Bay
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Corallia Beach Hotel Apartments ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 918 934
Dnes 8–16 h

Lokalita

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Corallia Beach
    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos, Coral Bay

Cena
1 089 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 918 934

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
1 089,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
20,00 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,48 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
76,00 €