Hotel Dodeca Sea Resort Forum Beach

  Grécko, Rhodos, Ialyssos

Dodeca Sea Resort

    Grécko, Rhodos, Ialyssos, Rhodos západ
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotelový komplex nabízí komfortní ubytování pro rodiny s dětmi s možností trávení volného času při bazéne s animačním programem nebo u pláže.

Poloha a popis

Dodeca Sea Resort leží priamo na pobreží Egejského mora v tesnej blízkosti nákupných možností a do 1 km od dedinky Ialysos, kde sú taverny, bary a obchodíky. Letisko je vzdialené cca 5 km a hlavné mesto Rhodos je vo vzdialenosti okolo 8 km a je ľahko dostupné miestnou autobusovou dopravou.

Vybavenie hotela

V hoteli je k dispozícii vstupná hala s 24 hod. recepciou, hlavná reštaurácia, a la carte reštaurácie, niekoľko barov, úschovňa batožiny, internetový kútik, Wi-Fi pripojenie, bazén, lehátka a slnečníky pri bazéne i na pláži, spa centrum, tenisový kurt, stolný tenis, mini golf, plážový volejbal, animačné programy a vodné kĺzačky (od 10:00 - 18:00), video hry, biliard, lekár na zavolanie.

Vybavenie izby

Hotel ponúka ubytovanie v niekoľkých typoch izieb:
Dvojlôžkové izby Superior sú vybavené kúpeľňou so sociálnym zariadením, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, individuálnou klimatizáciou, satelitnou TV, chladničkou a balkónom alebo terasou.
Dvojlôžkové izby Deluxe s výhľadom na more sú vybavené kúpeľňou so sociálnym zariadením, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, individuálnou klimatizáciou, satelitnou TV, chladničkou a balkónom alebo terasou.
Junior Suites sú vybavené kúpeľňou so sociálnym zariadením, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, individuálnou klimatizáciou, satelitnou TV, chladničkou a balkónom alebo terasou.

Stravovanie

Formou All Inclusive:
Aktuálny program ALL INCLUSIVE hoteli Dodeca SEA RESORT 5*

  • Raňajky: formou bufetu v hlavnej reštaurácii (07:00 - 10:30)
  • Olovrant: podávané v La Pergola (11:30 - 17:00)
  • Zmrzlina: podávaná v La Pergola (11:00 - 12:00 & 16:00 - 17:00)
  • Obed: formou bufetu v hlavnej reštaurácii (12:30 - 14:30)
  • Večera: formou bufetu v hlavnej reštaurácii (18:30 - 21:30)
  • Neskorá večera: 3x týždenne formou bufetu v hlavnej bare (23:00 - 24:00)
    BARY:
  • Hlavný bar - Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, domáce červené a biele víno, ouzo, džúsy, pivo, voda, káva a čaj.
  • Bar pri bazéne - Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, domáce červené a biele víno, ovocie, džúsy, pivo, voda, káva a čaj.
  • Bar na pláži - Nealkoholické nápoje, pivo a káva. (Bar je v prevádzke od 15.6. do polovice septembra).
  • The New White Bar - Domáce červené a biele víno, džúsy, nealkoholické nápoje, pivo, káva a čaj.
  • Sunset Lounge - Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, červené a biele víno, džúsy, pivo, voda, káva a čaj. (Bar je v prevádzke od 15.6. do konca septembra a je k dispozícii iba pre hostí Junior Suites a Suites).
    Po 23:00 sú všetky nápoje za príplatok.
    Zloženie programu all inclusive je orientačné. Zmena zloženia i časov all inclusive vyhradená - podľa vedenia hotela.
    Do reštaurácie je požadované vhodné formálne oblečenie, dlhé nohavice u mužov.
Pláž a plážový servis

Piesočno-kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza pred hotelom a je oddelená miestnou komunikáciou. Pre klientov hotela sú slnečníky a lehátka zadarmo, plážové osušky k dispozícii s vratnou zálohou.

Pre deti

Hotelové animačné programy, miniklub, detský bazén, detská diskotéka, detská postieľka na vyžiadanie.

Šport a zábava

Klienti majú k dispozícii tenisový kurt, stolný tenis, mini golf, plážový volejbal, videohry, biliard, hotelové animačné programy a vodné kĺzačky (od 10:00 - 18:00). Vybavenie pre športy je za vratnú zálohu. Ponuku športov a zábavy, ktoré sú v rámci all inclusive, získate po príchode do hotela.

Služby v cene

Lehátka a slnečníky pri bazéne i na pláži. Ponuku služieb, ktoré sú zahrnuté v cene získate po príchode do hotela.

Služby za poplatok

Medzinárodné nápoje, čerstvé džúsy, Thalassa Spa (masáže, sauna, vírivka a procedúry), internetový kútik, Wi-Fi, trezor, video hry, biliard, a la carte reštaurácie, lekár na zavolanie. Ponuku služieb, ktoré nie sú zahrnuté v cene zájazdu a sú za poplatok, získate po príchode na hotel.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg batožinový priestor + 8 kg kabína

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Dodeca Sea Resort Forum Beach *****
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 60 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 234 940
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-dodeca-sea-resort-rhodos-grecko-z1234940/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií