Hotel Eva Village

  Rakúsko, Salzbursko, Saalbach

eva,VILLAGE ****sup.

  Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salzbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb: okrem dvojlôžkových izieb, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, Župan na zapožičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zadarmo, balkón / terasa, kúrenie, , Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske izby.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľová kúpeľňa / sprcha / WC / balkón, Junior Suite, Typ Allure, max. 2 dospelí 2 deti do 15,9 rokov, ~ 40 m2, 2-3 lôžkové kúpeľne / sprcha / WC / balkón, Typ Šanca, ~ 28 m2, 2-4 lôžkové kúpeľne / WC / balkón, Apartmán typu Junior, Extra, Typ Cristalle , ~ 43 m2.

Popis

Špičkový hotel sa nachádza v centre Saalbachu a ohromuje jeho štýlovým prostredím a neformálnou, uvoľnenou atmosférou. V Eva, VILLAGE budete rozmaznaní podľa všetkých pravidiel umenia. Či už vo wellness centre alebo s kulinárskymi pochúťkami a mnohými maličkosťami - vďaka osobnej starostlivosti je vaša dovolenka veľmi špeciálna.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Centrálne umiestnený, Saalbach 0 m, Obchod s potravinami: Saalbach 100 m, Nákupy: 20 m, Vlaková stanica: Zell am See 18 km, Letisko: Salzburg 86 km, Ľadovec: Kitzsteinhorn Kaprun 25 km, Resort Nadmorská výška: 1003 m, Lyžiarske stredisko plocha / lyžiarsky vlek: Bernkogel Saalbach 50 m, Beh na lyžiach: Hinterglemm 5 km, Zjazdové lyžovanie / zjazd: Nie, Hotel Kyvadlová doprava: Nie.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Recepcia, priestranná hotelová hala / lobby, Obývacia izba, Čítáreň, Zimná záhrada, WLAN: zadarmo v celom hoteli, Zavádzacia miestnosť, Lyžiarska miestnosť, Výťah, Garáž: platí sa na mieste, Euro 14, - za deň , Raňajková miestnosť, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, veľká slnečná terasa, Nefajčiarsky objekt, Dáždniky: zadarmo na terase, Lehátka: zadarmo na terase, Seminárna miestnosť: pre ca. 3550 ľudí, kozmetika: za príplatok.

Fitness, wellness

Krása, zážitok zo života v kúpeľoch (Eva Beauty): ca. 800 m2, Krytý bazén: lagúna (10 x 5 m) s integrovanou vírivkou, ~ 50 m2, Parný kúpeľ, Sauna, Bio-samárium, Relaxačné a vodné salóniky, Otváracie hodiny: Sauna otvorené každý deň medzi 14:00 a 20 : 00 hodín, zvyšné oblasti denne od 07:00 do 20:00 hodín. Bonus za skoré vtáctvo: Za rezervácie do 31.10.2020 dostane každý platiteľ wellness poukaz v hodnote 20 EUR, -.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: bohaté na teplé a studené jedlá, poobedňajšie občerstvenie denne, večera (5 chodov): 4 hlavné jedlá na výber, vstupný bufet: 1 x týždenne, šalátový bar: denne, dezertný bufet: 1 x týždenne , diétne, tematické večery: 2 x týždenne, vianočná večera (24.12.): na polpenzii, povinná silvestrovská večera, po celý deň čaj, voda a ovocie v kúpeľoch Eva Spa Beauty.

Deti

detská postieľka; Požičiavanie hier: Stolové a kartové hry, Detské menu, Detská stolička.

Domáci maznáčikovia

platba na mieste, 25 EUR, - za noc, bez stravy, vyžaduje sa psí kôš a deka.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Eva Village ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 264
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-evavillage-sup-kaprun-rakusko-z1167264/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií