Hotel Garden of Eden Resort

  Bulharsko, Svätý Vlas, Svatý Vlas

GARDEN OF EDEN HOTEL

    Bulharsko, Svätý Vlas
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: Burgas 40 km Najbližšie mesto (km): Sveti Vlas 2 km Typ pláže: Piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 200 m

Základné informácie

Tento luxusný rezort leží vo východnej časti letoviska Sveti Vlas. Areál tohto rezortu by sme mohli nazvať kvitnúcou záhradou, ktorá vám atmosféru pokoja a relaxu tohto letoviska ešte umocní. K ďalším službám, ktoré sú vám k dispozícii, patrí čistiareň, supermarket, organizovanie výletov a požičovňa áut. Nakoľko je tento rezort rozsiahly je vhodný pre rodiny s deťmi ako i pre páry, ktoré túžia po pokojnej dovolenke.

Poloha

Hotel sa nachádza 40 km od medzinárodného letiska v Burgase, 2 km do centra letoviska Sveti Vlas.

Vybavenie izieb

Štandardné izby majú balkón a sú vybavené telefónom, centrálnou klimatizáciou, SAT-TV, minibarom ( za poplatok ), Wifi , trezorom, kúpeľňou/ WC, fénom. Hotel disponuje izbami pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.

Pláž

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 200 m od hotela. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií za poplatok.

Strava

Hlavná reštaurácia podáva jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. K dispozícii sú bary, vrátane baru pri bazéne a á la carte reštaurácia.

Pre deti

Deťom slúži detský bazén, detské animácie, detské ihrisko, detské stoličky v reštaurácií, detská postieľka.

Šport a zábava

Bez poplatku využite denné a večerné animácie, amfiteáter. Fitness centrum, tenisové kurty, stolný tenis, billiard sú k dispozícií za poplatok.

Wellness

Sauna, turecký kúpeľ, parný kúpeľ, masáže, procedúry a ostatné služby SPA centra sú k dispozícií za poplatok.

Koncept

Hotel ponúka ubytovanie s raňajkami formou otvoreného bufetu, s polpenziou, ktorá pozostáva z raňajok a večere formou bufetových stolov, prípadne s plnou penziou, ktorá je obohatená o obed. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Garden of Eden Resort *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 474 476
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-garden-of-eden-hotel-svaty-vlas-bulharsko-z1474476/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií