Hotel The Grand Marina

  Egypt, Hurghada

Siva Grand Marina

    Egypt, Hurghada
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
  • Soft-Opening* od 15.10.2019 - nie všetky časti hotela budú dokončené na začiatku Soft-Opening, napriek tomu je možná prevádzka hotela s obmedzeniami hotelového zariadenia. Do úplného dokončenia hotela, smú hostia využívať zariadenia hotela Grand Palace, viac info na recepcii.
Poloha:

Najnovší 4,5* hotel patriaci do sieti RED SEA HOTELS, je situovaný priamo vedľa hotelov Grand Resort, Grand Hotel a Grand Palace. Od centra Hurghady je vzdialený približne 10 km.

Popis:

Novootvorený hotel určený iba pre dospelých, ponúka svojim hosťom komfort na najvyššej úrovni. K vybaveniu hotela patrí priestranný lobby bar s recepciou, niekoľko obchodov, hlavná reštaurácia, la carte reštaurácia a snack bar. Vo vonkajšej časti rezortu sa nachádza bazén obklopený slnečnou terasou. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícii zdarma, osušky sú pripravené v praktickej taške na každej izbe. Hotel sa nachádza v tesnej blízkosti nákupnej pasáže Grand Mall, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácií a barov. V hotely sa nenachádzajú izby vhodné pre hendikepovaných.

Pláž:

Súkromná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží priamo pred hotelom. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícii zdarma, osušky sú pripravené v praktickej taške na každej izbe.

Ubytovanie:

Hotel ponúka ubytovanie v 118 pohodlných a vkusne zariadených izbách.
- junior suite:sú vybavené kúpeľňou (sprchovací kút, WC, sušič vlasov), klimatizáciou, telefónom, SAT – TV a chladničkou. Súčasťou izieb je aj balkón, terasa alebo francúzske okno. Rovnako vybavené sú aj veľké suity s výhľadom na more.
-superior izby:s možnosťou ubytovania troch dospelých osôb. Pozostávajú z manželskej postele a prístelky.

Stravovanie: All inclusive

Raňajky, obedy a večere v hlavnej reštaurácii. Počas dňa snack, káva, čaj. Alkoholické nápoje k dispozícii od 10:00 do polnoci, nealkoholické 24 hodín. Nosenie AIl inclusive náramkov je povinné. Podrobný rozpis All inclusive služieb obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní.

Šport a zábava:

Stolný tenis, šípky, vodné športy na pláži, denný a večerný animačný program. V susednom hoteli Grand Hotel možnosť využitia sauny, vírivky, dvoch tenisových kurtov alebo biliardu.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 363 881
Dnes 8–16 h