Grand Seker Hotel

  Turecko, Side, Colakli

Grand Seker Hotel (Program Senior Plus 55)

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis zájezdu
Poloha

Velmi oblíbený a dobře hodnocený hotel především německými turisty. Má výbornou polohu, cca 300 metrů od velmi pěkné dlouhé písečné pláže, podél které vede promenáda v podobě parku. Nákupní možnosti v Çolakli jsou ve vzdálenosti cca 500 metrů a centrum Side je vzdálené 8 km (možnost využít místní dolmuše nebo taxi).

Vybavení

Hotel tvoří 7 čtyřposchoďových budov s 389 pokoji a součástí hotelu je lobby s recepcí a barem, dále restaurace s velkou terasou, à la carte restaurace, TV místnost, plážový bar, několik obchodů, diskotéka, hrací automaty, internetový koutek (za poplatek), dětské hřiště, konferenční místnost, wellness centrum, fitness, dva bazény s oddělenou částí pro děti, tobogány, vnitřní bazén, pool bar. Lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži zdarma (plážové osušky za poplatek). Wi-Fi v lobby zdarma.

Ubytovaní

Pěkné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (druhá přistýlka na vyžádání formou patrové postele) disponují koupelnou (sprcha nebo vana), WC, vysoušečem vlasů, individuální klimatizací, TV-SAT, telefonem, trezorem (za poplatek), mini ledničkou (naplněna 2 × 0,5 l vody při příjezdu) a balkonem.

Sport a zábava

Denní a večerní animační programy, miniklub pro děti, stolní tenis, šipky, beach volejbal, fitness, turecké lázně, sauna (vše zdarma). Biliár, elektronické hry, masáže, SPA/wellness, vodní sporty na pláži, osvětlení na tenis (vše za poplatek).

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní kontinentální snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Základná cena zahŕňa

  • leteckou dopravu Ostrava – Antalya a zpět včetně transferů letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí ubytování s All inclusive
  • delegáta
  • letištní taxu a služby
  • bezpečnostní taxu.

Základná cena nezahŕňa

  • komplexní pojištění včetně storna zájezdu.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Cestovní kancelář Marted s.r.o., IČO 26820323.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Grand Seker Hotel (Program Senior Plus 55) ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Turecká riviéra, Side
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grand Seker Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 998 791
Dnes 8–16 h

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Grand Seker Hotel (Program Senior Plus 55)
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli

Cena
937 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 998 791

Zájazd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
937,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
20,00 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,48 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €