Al Gallo Forcello Hotel

  Rakúsko, Korutánsko, Nassfeld

Hotel Al Gallo Forcello

    Rakúsko, Korutánsko, Nassfeld
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

horský hotel se nachází ve výšce 1.530 m na italské straně lyžařského areálu Nassfeld – Passo Pramollo, jen 300 m od rakouské hranice, má výhled na jezero. Tröpolach 11,5 km, Tarvisio 37 km.

Zastávka skibusu: 0 m.

Lyžařský areál: přímo ve skiareálu, lanovka/sjezdovka 250m, při dobrých sněhových podmínkách je možno na lyžích dojet ca 80m od hotelu

Ubytování

40 moderně a útulně zařízených pokojů s koupelnou a WC, bidetem, fénem, SAT-TV a telefonem, internetem zdarma; dvou- až čtyřlůžkové pokoje nebo rodinné pokoje či apartmány pro 4-5 osob (2 oddělené ložnice), 1 suite pro 8 osob.

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře předkrmy a zelenina formou bufetu, 2 druhy polévky formou bufetu, první chod (těstoviny nebo rizoto), druhý chod (hl. pokrm, servírovaný, výběrem z menu), dezerty formou bufetu; skvělá kuchyně. Kuchyně se zavírá ve 20:00 hod.

Vybavení

recepce, restaurace, bar, výtah, terasa, WiFi zdarma, parkoviště. Wellness ( sauna, whirpool, pára, odpočívárna, vířivka ) za poplatek do 3 osob 20,-EUR/hodina, 4-5 osob 30,-EUR/hodina.

Ostatní

Ubytování jen se snídaní možné: -650,-Kč/os./noc

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Al Gallo Forcello Hotel ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 400 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 023 101
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-al-gallo-forcello-korutansko-rakusko-z2023101/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií