Lido Hotel

  Maďarsko, Západné Maďarsko, Siófok

Hotel Lido v Siófok

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západné Maďarsko, Siófok
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

nedávno renovovaný hotel leží cca 400 m od centra Siofoku, přímo u jezera, kde má i vlastní pláž.

Vybavení

recepce, wi-fi zdarma v prostorách haly, výtah, parkoviště cca 300 m od hotelu za poplatek cca 8 Euro/den, jídelna, restaurace, zahrada, herna pro děti, dětské hřiště.

Ubytování

menší pokoje mají koupelnu s WC, balkon a TV-Sat. 3. lůžko v 2-3 lůžkovém pokoji je přistýlka (190 x 90 cm), ve 2-4 lůžkovém pokoji je 3. a 4. lůžko palanda (170 x 70 cm). V 2-4 lůžkovém pokoji mohou být na přistýlce jen děti do 11,9 let. Některé pokoje mají boční výhled na jezero, jiné jsou orientované více směrem na promenádu. Pokoje pro 2-3 i 2-4 osoby musejí být obsazeny minimálně 3. osobami.

Stravování

polopenze – snídaně i večeře formou bufetu, v ceně večeře je i malý nápoj jako 0,3 l piva, 0,2 l vína nebo malá sklenka nealkoholického nápoje.

Tip CK

Hotel přímo u jezera.

Slevové akce

po celou sezonu platí 4=3, 5=4, 6=5 a 7=5.

Poznámky

po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den a navíc platí 4=3, 5=4, 6=5 a 7=5.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Lido Hotel ***
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 448 451
Dnes 8–17 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-lido-v-siofok-balaton-madarsko-z1448451/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je susedná krajina, ktorá je dokonca súčasťou Vyšehradského spoločenstva so Slovenskou republikou. Práve malá vzdialenosť a mimoriadne zaujímavé turistické miesta robia z rovinatej krajiny pozdĺž Dunaja ideálny cieľ nielen pre krátkodobé pobyty, ale aj plnohodnotné dovolenky. Najväčšími prednosťami krajiny sú termálne pramene a s nimi spojené wellness centrá, ďalej pomerne veľké jazero Balaton, ktoré je tradičným miestom letného odpočinku a vodných radovánok. Maďarsko je vyhlásenou krajinou skvelého vína a špecifickej vynikajúcej gastronómie. Z tohto dôvodu sú veľkým hitom práve rôzne pobyty vo vínnych pivniciach, často spojené s gastronomickými zážitkami. Veľkým historickým a ekonomickým centrom Maďarska je hlavné mesto Budapešť, ktoré je v súčasnosti intenzívne vyhľadávané za účelom organizovania eurovíkendov a poznávacích pobytov.

Maďarsko - viac informácií