Morito Hotel & Apartments

  Španielsko, Mallorca, Cala Millor

Hotel Morito

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Cala Millor
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis lokality

Cala Millor je najväčšie letovisko na východnom pobreží Mallorky. Od hlavného mesta Palma de Mallorca je vzdialené asi 65 kilometrov. Cala Millor je zaujímavé pre návštevníkov hlavne pre svoju krásnu pláž dlhú až takmer dva kilometre a kvalitné zázemie. More je tu čisté, rovnako ako celá pláž, ktorá je pokrytá jemným pieskom. Pozdĺž pláže sa tiahne dlhá promenáda, ktorá je najrušnejším miestom letoviska. Nachádza sa na nej väčšina obchodov, barov a reštaurácií. Nočnú zábavu ponúka niekoľko diskoték. Stredisko ponúka množstvo športového vyžitia - tenisové kurty, kurty na squash, minigolf, plachtenie a potápanie. V okolí je veľa zaujímavých miest a pamiatok: prístav Cala Bona, mestečko Son Servera alebo Sant Llorenç s trhmi, S'Illot s veľkým megalitickým osídlením a prírodná rezervácia Punta de n'Amer so strážnou vežou zo 17. storočia, odkiaľ sa Vám naskytne nádherný výhľad na krásnu zátoku Cala Millor.

Info

Hotel Morito sa nachádza v príjemnom a dobre vybavenom letovisku Cala Millor. Má výhodnú polohu. Z hotela je blízko na pláž, na pobrežnú promenádu, ale aj na korzo plné obchodov. Vzdialenosti pláž 180 m, centrum 160 m, nákupné možnosti 100 m, letisko 65 km,

Ubytovanie

Typy izieb: dvojlôžkové izby, možnosť jednej alebo dvoch prísteliek, jednolôžkové izby, Vybavenie izieb: TV/SAT, WiFi (zdarma), klimatizácia, minichladnička, trezor (za poplatok), vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy, balkón, detská postieľka (za príplatok), Vybavenie hotela: reštaurácia, bar, internetový kútik (za poplatok), WiFi (zdarma), bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá a slnečníky pri bazéne (zdarma), posilňovňa od 16 r. (zdarma), stolný tenis, spoločenské hry (za poplatok), biliard, šípky (za poplatok), malé SPA centrum od 16 r. (za poplatok),

Stravovanie

polpenzia, raňajky a večere formou bufetových stolov, bezlepková strava (na vyžiadanie),

Pláž

dlhá a široká piesočnatá pláž s bielym pieskom a s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky (za poplatok),

Šport a zábava

príležitostný animačný program, vodné športy (za poplatok), golfové ihrisko v okolí (za poplatok), tenisové kurty, squash, minigolf v okolí (za poplatok),

Doprava

letecky Bratislava, Košice, trvanie letu 2 hod. 30 min, transfer cca 60 min,

Základná cena zahŕňa

  • Letecká: ubytovanie podľa počtu dní s polpenziou (8 dní=7 nocí), letecká doprava vrátane letiskových poplatkov, transfer, služby delegáta, Miestne poplatky: Na mieste sa platí pobytová taxa vo výške 2,20 €/izba/noc. Výška poplatku sa môže zmeniť rozhodnutím miestneho úradu. Akcie: *Akcia DIEŤA POBYT ZDARMA - v rámci akcie má prvé dieťa pobyt (ubytovanie a stravovanie) ZDARMA. Platí len za letenku a transfer, cena od 399 €.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Cestovná kancelária FIFO s r.o., IČO 31443770.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Hotel Morito ***+
Lokalita podľa usporiadateľa: Mallorca, Cala Millor
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Morito Hotel & Apartments ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 975 433
Dnes 8–16 h

Lokalita

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Hotel Morito
    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Cala Millor

Cena
839 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 975 433

Zájazd

osoba na pevnom lôžku
2
839,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie A1 (povinný) - osoba
2
30,40 €
príplatok za cestovné poistenie A1 Pandemic - osoba
0
36,80 €
príplatok za cestovné poistenie A2 Exclusive - osoba
0
42,40 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €