Hotel Jacaranda Beach Resort

  Keňa, Severné pobrežie, Watamu

Jacaranda Beach Resort

    Keňa, Severné pobrežie, Watamu
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Rezort leží v oblasti Watamu, 13km ďaleko od mestečka Malindi. Medzinárodné letisko v Mombase je vzdialené cca 2 hodiny.

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, reštaurácia, reštaurácia na pláži, bar, diskotéka, obchody, TV miestnosť, 3 bazény, detský bazén, vírivka, tenisový kurt, stolný tenis, biliard, minifutbal, fitness centrum, stolný futbal, šípky, wellness centrum, zmenáreň, požičovňa bicyklov, skútrov a áut, potápačské centrum.

Izby

Dvojlôžková izba - kúpeľňa(sprcha)/WC, sušič vlasov (na požiadanie), moskytiéra, klimatizácia, adaptér, trezor (za príplatok), minibar, chladnička.

Zábava

Denný a nočný zábavný program pre hostí zahŕňa domorodé tance, živú hudbu a diskotéky.

Stravovanie

viz program all inclusive

Pláž

Dlhá, piesočná pláž. Počas odlivu sa v mori objavujú koralové atoly. Táto oblasť je ideálna pre šnorchlovanie a potápanie.

Program all inclusive

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby Snack a čerstvé ovoce v baru během dne Welcome drink

Športová ponuka

plážový volejbal, biliard, šípky, stolný tenis, tenisový kurt

Pre deti

Opatrovanie detí (Za poplatok). Animačné programy pre deti.

Internet

Zdarma: Wifi ve veřejných prostorách. 

Platobné karty

VISA, EC/MC

Maximálna obsadenosť

Dvoulůžkový pokoj (DR): 3 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý Dvoulůžkový pokoj (VIGV): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý Dvoulůžkový pokoj (VISV):  2 dospělí Dítě do 12 let

Doba transferu

120 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Jacaranda Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 924 311
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-jacaranda-beach-resort-severni-pobrezi-kena-z924311/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Keňa

Podobne ako susedná Tanzánia je aj Keňa zárukou nevšedných zážitkov počas odpočinkovej i aktívnej dovolenky. Západná časť krajiny patrí horám, pričom tadiaľ prechádza Východoafrický rift. Práve na tomto mieste sa raz Afrika pravdepodobne rozpadne a vznikne nový oceán. Východ krajiny sa zvažuje smerom k Indickému oceánu. Keňa je krajinou nekonečných saván, v ktorých môžete pozorovať tradičné divé zvieratá ako levy, slony, žirafy a zebry. Na tento účel bolo zriadené väčšie množstvo rezervácií a slávnych národných parkov. Nenechajte si preto ujsť miestnu safari v prirodzenom prostredí. Pobrežie Indického oceánu je nádhernou oázou tropickej idylky. Palmové háje, belavé pláže, tyrkysové more, hotelové komplexy v duchu tradičnej architektúry - toto všetko a ešte oveľa viac čaká na návštevníkov pobrežia. Pobrežné vody Kene ponúkajú návštevníkom rovnako bohaté možnosti pozorovania podmorského sveta vrátane koralov. Vyskúšajte destinácie ako Malindi alebo Diani.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašiek a sáčkov do krajiny. V prípade porušenia tohoto nariadenia hrozí cestujúcim zadržanie miestnou políciou a pokuta vo výške niekoľko desiatok tisíc USD.

Keňa - viac informácií