Hotel Landhaus Michael

Rakúsko, Tirolsko, Hopfgarten im Brixental

Landhaus Michael

  Rakúsko, Tirolsko, Wilder Kaiser / Brixental, Hopfgarten im Brixental
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Pekný domček Michael sa nachádza priamo pri lanovke v meste Hohe Salve s lyžiarskym zjazdom do domu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Hopfgarten 600 m, Verejný vnútorný bazén: Wörgler Wasserwelt 15 km, Nákupy: Hopfgarten 600 m, Vlaková stanica: Stanica Berglift Hopfgarten 400 m, Letisko: Innsbruck 75 km, Stredisko Nadmorská výška: 622 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Hohe Salve Hopfgarten 100 m, beh na lyžiach: Hopfgarten 100 m, vstup na lyžovačku: Áno, s dobrými snehovými podmienkami.

všeobecné vybavenie

Spoločenská miestnosť: s káblovou televíziou, WLAN: zadarmo, Vykurovacia miestnosť, Lyžiareň, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Terasa.

vybavenie izieb

Detská postieľka je k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, sprcha / WC, sušič vlasov, balkón / terasa, rádio, káblová TV, WLAN: zdarma.

typy izieb a apartmány

2 - 3 posteľová sprcha / WC, ~ 20 m2, 1 posteľová sprcha / WC, ~ 20 m2, 2 posteľová sprcha / WC, ~ 20 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Landhaus Michael
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 457
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-landhaus-michael-tirolsko-rakusko-z1167457/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií