Hotel Le Palme

  Taliansko, Sardínia, Porto Cervo

Le Palme

    Taliansko, Sardínia, Costa Smeralda, Porto Cervo
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Le Palme sa nachádza v preslávenej lokalite Liscia di Vacca v meste Porto Cervo. Komplex obklopený oázou paliem, vodných tokov, veľkej záhrady a lagúny, čím zaisťuje kľudnú a vskutku privátnu dovolenku klientom, ktorí hľadajú pocit súkromia vrátane hotelových služieb.

Poloha

Priamo na piesočnatej pláži v zálive Liscia di Vacca 

  • Costa Smeralda 
  •  vzdialenosť od milionárskeho letoviska Porto Cervo je 2,5 km 
  • Olbia je vzdialená cca 30 km 
  • letisko Alghero  cca 2 hodiny a 20 minút  
Pláž

priamo na pláži ( cez hotelovú záhradu), slnečníky a ležadlá za poplatok, plážové osušky zdarma, pozvoľný vstup do mora, vodné športy za poplatok

Ubytovanie

Balkón alebo terasa, klimatizácia,  kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC, sušič vlasov, SAT TV, Wi-Fi (zdarma), telefón, trezor.
TYPY IZIEB
Classic room (26-30m2, s možnosťou až dvoch prísteliek, balkón alebo terasa)

  • Deluxe room (26-32m2, s možnosťou až dvoch prísteliek, výhľad na more), Prestige room (32-36m2, s možnosťou až dvoch prísteliek), Junior suite (36-40m2, s možnosťou až dvoch prísteliek).
Stravovanie

Polpenzia: raňajky formou bufetu, večere servírované (predjedlá a dezerty formou bufetu, výber z 5 hlavných jedál)

Vybavenie a služby hotela

Hotel je replikou palácového sídla, z ponuky Exclusive by Satur, 82 izieb v rustikálnych pavilónoch alebo v hlavnej budove, hotel vhodnejší pre dospelé dvojice, recepcia, vstupná hala, Wi-Fi (zdarma), krásna záhrada s vodným prvkom, 2 bary, reštaurácia, bazén (ležadlá a slnečníky zdarma), večerný program napr. živá hudba, tenis, futbalové ihrisko, golfové ihrisko v blízkosti, welness centrum.

Pre deti

destká stolička, postieľka

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 196 702
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií