Hotel Residence Limoneto

  Taliansko, Kalábria, Torre Ruffa

Residence LIMONETO

  Taliansko, Kalábria, Torre Ruffa
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Residence LIMONETO

Popis: residenční komplex umístěný na pozemku 5 ha plném zeleně a voňavých citronovníků a jen 7 km od překrásného městečka Tropea. Residence je rozdělena na dvě části, původní se nachází 100 m od moře v areálu s bazénem, nová část  je na panoramatickém místě, od moře vzdálena 450 m a bazén je dosažitelný schodištěm (cca 130 schodů). Naším klientům jsou k dispozici apartmány pouze v nové části. Apartmány jsou vybaveny satelitní TV, přízemní mají verandu, apartmány v patře balkón.

Bilo A pro 4 osoby: obytná část s kuchyňským koutem, ložnice se 2 lůžky, koupelna, veranda. V obytné části je palanda a v ložnici pouze 2 lůžka.

Bilo B pro 4 osoby: obytná část s kuchyňským koutem, ložnice se 4 lůžky, koupelna, veranda. 

Bilo  pro 5 osob: obytná část s palandou, jednolůžkem a kuchyňským koutem, ložnice se 2lůžky, koupelna, veranda. 

Trilo  pro 5 osob: obytná část s kuchyňským koutem a lůžkem, ložnice, pokoj se 2 lůžky, pokoj s palandou, koupelna, balkón. 

Vybavení a služby: bar, bazén, dětský koutek, společný gril, hřiště, animace, parkoviště.

Vzdálenost od pláže: 450 m.     Pláž: písek.  

Zvířata: jsou povolena malá zvířata za poplatek € 30.

Destinace

Turisty vyhledávaná překrásná přírodní oblast s písčitými plážemi, skalnatými útesy a křišťálovým mořem. V případě dobré viditelnosti se můžete kochat pohledy na Liparské ostrovy a Sicílii. Centrem oblasti je malebné městečko Tropea s mnoha historickými památkami, kostely a úzkými uličkami. 

Vzdálenost z Prahy/Brna: 1930 km/1870 km.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Residence Limoneto ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 450 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 500 833
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-residence-limoneto-kalabria-taliansko-z1500833/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií