Apartmán Marisa

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Pakoštane

Marisa

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Pakoštane
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V centre mestečka Pakoštane neďaleko mestského prístavu a kamienkovej pláže. Reštaurácie, pekárne, cukrárne a bary cca 50 m, obchod s potravinami cca 10 m. Najväčšie chorvátske jazero Vransko jazero cca 1,5 km – vhodné na peší či cyklistický výlet a pre milovníkov rybolovu.

Vybavenie

Celkom 4 apartmány (2 apt. na prvom poschodí a 2 apt. na druhom poschodí), všetky majú vybavený kuchynský kút, dennú miestnosť, 2 spálne, klimatizáciu, krytý balkón s posedením, vo dvore spoločná terasa s posedením a kamenným grilom.

Izby

AP2 typ A: 2 oddelené dvojlôžkové spálne, kúpeľňa/WC, TV/sat., denná miestnosť s prístelkou vo forme rozkladacieho gauča, vybavený kuchynský kút  (chladnička/mraznička, mikrovlnná rúra, riad), klimatizácia za poplatok, balkón (spoločný pre 2 apartmány) s možnosťou vizuálneho oddelenia.
AP2 typ B: pozri AP2 typ A, v spálňach 3 pevné lôžka.

Zábava

Gril a posedenie vo dvore.

Stravovanie

Bez stravovania. Možnosť dokúpenia stravovania v reštaurácii Lanterna (cca 50 m), raňajky a obed servírované, trojchodové večere výberom z 2 menu.

Pláž

Kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora cca 60 m, miestami je spevnená betónovými plátmi lákajúcimi na opaľovanie. Cca 1,5 km (odporúčame auto) obľúbená kamienková pláž Pine beach.

Pre deti

Detská postieľka za poplatok 5 eur/deň (na vyžiadanie).

Extra služby

Parkovanie 1 auto/apt. zadarmo cca 300 m od domu. Pobyt domácich maznáčikov za poplatok 5 EUR/deň + vratná kaucia 20 EUR/deň (vratná v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu). Klimatizácia za poplatok 5 EUR/deň v prípade používania (splatné v mieste). Kotvenie pre menšiu loď (ponor max. 1,5 m) za poplatok 10 EUR/deň (na vyžiadanie). Pobytová taxa je zahrnutá v cene zájazdu.

Internet

Zadarmo: WiFi v celom dome.

Maximálna obsadenosť

Apartmán (AP2 typ A): 5 dospelých / 4 dospelí + 2 deti / 4 dospelí + 1 dieťa Apartmán (AP2 typ B): 6 dospelých + 1 dieťa / 6 dospelých / 5 dospelých + 1 dieťa Dieťa do 10 rokov

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 020 706
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií