Penzion Kapitan

  Bulharsko, Primorsko

Penzión Kapitan

    Bulharsko, Primorsko
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Popis
Každoročne vyhľadávaný penzión (najmä kvôli svojej polohe) sa nachádza 150 metrov od severnej pláže, v tichom prostredí staršej časti Primorska, neďaleko centra letoviska. Príjemná majiteľka s priateľským prístupom ku klientom dotvára prívetivú atmosféru tohto obľúbeného penziónu. Na chodbe penziónu sa nachádza žehliaca doska so žehličkou. Wi-Fi pripojenie je v celom penzióne zdarma.
Ubytovanie
Ubytovanie v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. Každá izba má vlastnú klimatizáciu, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlastnú kúpeľňu s WC a balkón.
Stravovanie
Nie je v cene zájazdu. CK poskytuje možnosť zakúpiť si raňajky podávané formou bufetu v blízkom hoteli Temida (vo vzdialenosti približne 120 metrov).
Pláže
Priamo v letovisku sú dve pláže - severná a južná. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Severná pláž sa tiahne od promenády na severnej časti Primorska až po Perlu, rezidenciu bývalého bulharského prezidenta Todora Živkova, začiatok južnej pláže je pri prístave a pokračuje až po ďalšie letovisko Kiten. Na severnej pláži, vzhľadom na jej orientáciu, býva more s väčšími vlnami, na južnej pláži býva pokojnejšia hladina, a preto je vyhľadávaná najmä rodinami s malými deťmi. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok, dajú sa však využiť aj časti pláží v tesnej blízkosti chránených pieskových dún, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k penziónu Kapitan je severná pláž.
Oficiálna kategória **

Naše hodnotenie ***

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Kapitan ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 693 006
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-penzion-kapitan-primorsko-bulharsko-z1693006/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií