Penzion Posejdon

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Gradac

Penzion POSEJDON

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Gradac
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Penzion POSEJDON

Poloha

penzion se nachází na samém břehu krásné oblázkové pláže, v blízkosti centra Gradacu.

Vybavení a služby

restaurace, kavárna, bar, v blízkosti směnárna, market, parkoviště.

Ubytování

menší klimatizované 2lůžkové pokoje se sprchou a WC, lednicí, WI-FI ZDARMA, balkonem, s možností přistýlky. Při využití přistýlky je prostor v pokoji omezen. Na pokojích nejsou k dispozici osušky.

Sport a zábava

vyžití dle místní nabídky, vodní sporty.

Stravování

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu se salátovým bufetem, plná penze - snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu se salátovým bufetem, v období 13.6.-19.9. k obědu a večeři ZDARMA: 0,2l vína nebo 0,3l džusu.

Pláž

oblázková, vhodná pro děti, penzion leží přímo u pláže.

Doplňující informace

hosté penzionu Posejdon mohou využívat vnitřní bazén nacházející se v hotelu Neptun, vzdáleném cca 50 m. Nástupní den středa je možný pouze v kombinaci s autobusovou či leteckou dopravou, případně na vyžádání v CK. Cena nezahrnuje pobytovou taxu (cca 1,4 EUR/os./den) a poplatek za parkování (cca 3 EUR/auto/den) - hradí se na místě.
V případě slabší obsazenosti PENZIONU POSEJDON způsobené nepříznivými dopady epidemie koronaviru na poptávku po službách cestovního ruchu si provozovatel PENZIONU POSEJDON vyhrazuje právo ubytovat hosty PENZIONU POSEJDON v sousedním HOTELU NEPTUN *** a to bez nutnosti předchozího upozornění. Jde dražší ubytovací zařízení vyšší kategorie.

Výhody a benefity

Termín pobytu 30.5.-6.6., 13.6.-20.6. a 12.9.-19.9. zahrnuje slevu 7=5.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Posejdon **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 224 537
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-penzion-posejdon-makarska-riviera-chorvatsko-z1224537/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií