Falkensteiner Premium Camping & Mobile Homes Zadar

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar

MCH PREMIUM CAMPING ZADAR

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

POLOHA: 3,5 km od města Zadar, v zahradě (část Resortu Funimation Borik)
VZDÁLENOST OD PLÁŽE A DRUH PLÁŽE: 50 m, písčitá a oblázková, možnost pronájmu lehátek a slunečníku (za poplatek).
BAZÉN: venkovní ohřívaný bazén se sladkou vodou.
SLUŽBY: nájem.
KLIMATIZACE: ano.
INTERNET: Wi-Fi zdarma
PARKOVÁNÍ: ano, zdarma.
POPIS: recepce, restaurace, aperitiv bar, wellness, prodejna suvenýrů, fitness, aerobic, plážový volejbal, vodný sporty, dětské animace. Za poplatek na výběr velký výběr různých „wellness'' služeb. Výměna ručníků a lůžkovin každé 3 dny.
POPIS CHATEK: Cozy: vhodná až pro 3 osoby, manželská postel (200x160 cm) a rozkládací pohovkou vhodnou pro 1 dítě, kuchyňský kout (trouba, lednice, myčka), koupelna a terasa.
Family: vhodná až pro 5 osob, se dvěma ložnicemi - jedna s manželskou postelí 200x160 cm, druhá ložnice se dvěma samostatnými postelemi (200x80 cm) a rozkládací pohovkou vhodnou pro 1 dítě, kuchyňský kout (trouba, lednice, myčka), 2 koupelny, terasa.
Family +: vhodná až pro 7 osob, se třemi samostatnými ložnicemi a rozkládací pohovkou vhodnou pro 1 dítě, kuchyňský kout (trouba, lednice, myčka), 3 koupelny, terasa se zahradou.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Falkensteiner Premium Camping & Mobile Homes Zadar ****
Typ pláže: kamienková, piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 415 702
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií