Hotel Albatros Makadi Bay Resort (ex Royal Pharaohs Harmony)

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Royal Pharaohs Makadi

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
ÚVOD

Royal Pharaohs Makadi sa nachádza priamo na viac ako 600 metroch súkromnej a bielej piesočnatej pláži a má veľkolepý domáci útes, ktorý môžu hostia využiť na šnorchlovanie. Medzi 552 exkluzívnymi (52 m2), komfortnými a luxusnými izbami, celoročným slnečným svetlom, panoramatickým výhľadom na more a modrú oblohu, kúpele, tenisové ihriská, všetko robí Harmony Makadi Bay Hotel & Resort miestom pre jedinečné chvíle na zapamätanie.

LOKALIZÁCIA

Royal Pharaohs Makadi sa nachádza v prekrásnej oblasti Makadi Bay, iba 25 km južne od veľmi populárnej dovolenkovej destinácie 'Hurghada', na krásnej egyptskej riviére Červeného mora. Semipro-tropické podnebie robí z tohto letného i zimného strediska.

PLÁŽ

Dlhá piesočnatá pláž s plytkým vstupom do mora a s koralovým podložím (odporúčame obuv do vody), mólo, ležadlá, matrace, osušky a slnečníky zdarma, potápačské centrum a vodné športy na pláži (za poplatok).

UBYTOVANIE

Medzi najlepšie črty hotela patrí 552 exkluzívnych , komfortnýchi a luxusných izieb, celoročné slnečné svetlo, panoramatický výhľad na more a modrú oblohu, kúpele, tenisové ihriská, všetko toto tvorí Harmony Makadi Bay Hotel & Resort a vytvára tak miesto pre jedinečné chvíle.
Všetky izby majú nižšie uvedené vybavenie: - Vaňa / sprcha - Súkromný balkón / terasa - Individuálne ovládaná Klimatizácia - Telefón s priamou voľbou - LCD obrazovka s výberom rôznych satelitných kanálov. - Mini bar - Trezor (na izbe) - Sušič na vlasy

STRAVOVANIE

Hlavná reštaurácia hotela PIAZZA GRANDE ponúka širokú škálu národných, medzinárodných a orientálnych jedál a zabezpečuje raňajky, obed a večeru
A´la carte restaurant

MOŽNOSTI VYŽITIA

Dva tenisové kurty osvetlené
Posilňovňa
Tenisový stôl
Šípky
Biliard (za príplatok)
Plážový volejbal
Aerobik a gymnastika
Futbalové ihrisko
denný a večerný animačný program

Názor usporiadateľa

Royal Pharaohs Makadi je pokojná zátoka s mnohými príležitosťami na šnorchlovanie a potápanie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Albatros Makadi Bay Resort (ex Royal Pharaohs Harmony) *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 448 004
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-royal-pharaohs-makadi-hurghada-egypt-z1448004/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).