Side Alegria Hotel & Spa

  Turecko, Side, Kumköy

Side Alegria & Spa

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Hotel ako stvorený pre všetkých milovníkov zábavy, slnenia sa a krásnych piesočnatých pláží. Určený je len dospelým návštevníkom od 18 rokov. A ak patríte k fanúšikom výhodných nákupov, tak len kúsok od hotela sa nachádza miestny bazár, kde môžete zjednávať dokedy vám bude srdce ráčiť.
Poloha:
Hotel sa nachádza v známom stredisku Side v časti Kumköy, len 3 km od samotného historického centra Side. Dostanete sa tam pohodlne tradičnou miestnou dopravou, tzv. 'dolmušom' alebo príjemnou prechádzkou. Najbližšie nákupné možnosti sú v miestom bazáre len pár minút od hotela. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 55 km od hotela a centrum Antalye 60 km.
Vybavenie:
6- poschodová hlavná budova, 2- poschodové anex budovy, 343 izieb, 3 výťahy (v hlavnej budove), recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 2 a´la carte reštaurácie (turecká, rybacia), 5 barov, 2 vonkajšie bazény, vnútorný bazén (otvorený iba v zimnom období), 2 tobogany, denné a večerné soft animácie, fitnes, basketbal, badminton, tenis (rezervácia nutná vopred), vodné pólo, vodná gymnastika, yoga, stolný tenis, šípky, boccia, aerobik,recké kúpele, sauna, parná sauna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, skrášľovacie procedúry, biliard, herňa, lekcia tenisu, osvetlenie a vybavenie tenisového kurtu, kaderník, doktor, room service, práčovňa.
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (18 - 22m2), ubytovanie iba od 18 rokov, klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar (naplnený po príchode vodou), set na kávu a čaj, balkón. Za poplatok: trezor, dopĺňanie minibaru.
Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 10:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 18:30 - 20:30, káva, čaj, koláčiky, snack 12:00 - 15:30, lobby bar 10:00 -23:00, aqua bar, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 23:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred), disco bar 23:00 - 02:00, importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená 400 m. Dostanete sa na ňu prijemnou prechádzkou alebo môžete využiť hotelový shuttle bus. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, osušky a plážový bar 10:00 - 18:00 (pivo, víno, nealko nápoje aj snack) sú k dispozícii zadarmo. Pestrá ponuka vodných športov ako surfovanie, potápanie, jazda na banáne sú k dispozícii za poplatok.

Výlety:

Side Alegria & Spa

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Side Alegria & Spa *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Side, Kumköy
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Side Alegria Hotel & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 953 003
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-side-alegria-spa-side-turecko-z1953003/1188707098/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Side Alegria & Spa
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy

Cena
963 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 953 003

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
963,25 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
59,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
22,50 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
14,04 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 9 dní
0
83,00 €