Hotel Luxusní Vila MariĆ

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Baška Voda

Vila MARIĆ

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Baška Voda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Vila MARIĆ

Poloha

moderná, komfortná vila sa nachádza vo svahu na rozmedzí Bašky Vody a Brely.

Vybavenie a služby

vo vzdialenosti cca 500 m - market, reštaurácia, kaviarne.

Ubytovanie

priestranné klimatizované apartmány: typ STUDIO 2(+0) - 2lôžková spálňa, typ Apt. 4(+1)- jedna 2lôžková spálňa, denná miestnosť s 2 lôžkami (rozkladací gauč), s možnosťou prístelky, vždy vybavený kuchyn. kút, sprcha a WC, SAT TV, balkón. Z väčšiny apartmánov nádherný výhľad na letoviska Baška Voda. Miesto na parkovanie je k dispozícií priamo pri vile ZADARMO. Na vyžiadanie je možné za poplatok (cca 10 EUR/deň) zabezpečiť parkovanie v garáži.

Šport a zábava

vyžitie podľa miestnej ponuky.

Stravovanie

individuálne.

Pláž

okruhliaková, cca 200 m, vhodná pre deti. Prístup na pláž po strmých schodoch.

Doplňujúce informácie

na jeden apartmán je vyhradené jedno parkovacie miesto pri vile. S ohľadom na prístup na pláž po schodoch ubytovanie nie je vhodné pre osoby so zníženou pohyblivosťou. Klienti s autobusovou dopravou vystupujú a nastupujú sami na magistrále, vzdialenej cca 300 m.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 245 034
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií