Hotel Vila Michal

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš

Vila MICHAL

    Chorvátsko, Omiš, Stredná Dalmácia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

60 m od piesočnatej pláže, 2,5 km od centra Omišu 50 m obchod, 80 m reštaurácia

Vybavenie

klimatizované apartmány s TV SAT, väčšina balkónov s výhľadom na more, niektoré na hory, dvor s grilom, terasa so sedením, parkovisko. Klimatizácia za poplatok na mieste 6€/deň

Ubytovanie

Štúdio 2: rozloha 26m2, v jednej miestnosti postel pre 2 osoby, kúpeľňa, kuchynská časť, balkón s výhľadom na more. Štúdio 3:rozloha 33m2, v jednej miestnosti postel pre 2 osoby + samostatná posteľ, kúpeľňa, kuchynská časť, balkón s výhľadom na more. Štúdio 4: rozloha 39m2, v jednej miestnosti postel pre 2 osoby, poschodová posteľ pre 2 deti, kuchynská časť, kúpeľňa, balkón s výhľadom na hory. APT 2+2: 39m2, dvojlôžková spálňa, rozkladací gauč v obývacej kuchyni, kúpeľňa, balkón s výhľadom na more.

Stravovanie

Možnosť doobjednania poplpenzie. Strava sa podáva v reštaurácií vzdialenej 60 m.

Popis zľavy

Dieťa do 4 rokov bez lôžka zdarma.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 684 198
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií