Hotel Vila Milka

Chorvátsko, Južná Dalmácia, Orebič

Vila Milka (bus)

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Orebič/Perna
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis zajezdu
Tento zájezd je autobusem! Chcete-li jet vlastní dopravou, klikněte zde
Popis hotelu

Vila nabízí cenově nejvýhodnější ubytování v apartmánech velmi žádaných mezi našimi klienty. Nachází se v klidné uličce v blízkosti centra městečka Orebič, 50 m od pěší promenády kolem moře a 300 m od písečné pláže Trstenice, nejhezčí a největší pláže v Orebiči. Vilka je obklopena zahradou. Klienti s vlastní dopravou mohou parkovat v zahradě. Pobyty jsou na 7 nocí, na vyžádání jsou možné i prodloužené pobyty. Domácí zvířata nejsou povolena.

Ubytování: Ve vile je 7 studií a 2 apartmány, všechny mají kuchyňku, koupelnu s WC, TV/SAT, bezplatné WiFi. Není zde klimatizace.

  • ve zvýšeném přízemí jsou dvě studia pro 2 osoby orientovaná směrem na jih – 1 místnost se dvěma lůžky, kuchyňským koutem a balkonem.
  • v 1. patře jsou dvě studia pro 3 osoby směrem na sever – 1 místnost se třemi lůžky, malou kuchyňkou a balkonem a dvě studia pro 3 osoby směrem na moře – 1 místnost se 3 lůžky, větší kuchyní a balkonem.
  • dva apartmány pro 4 osoby mají dvě ložnice a kuchyni, jeden je v 1. patře s jednou koupelnou a balkonem na moře a druhý ve zvýšeném přízemí – ten je prostornější, se dvěma koupelnami a terasou do zahrady na sever.

Stravování: vlastní

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Milka
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 794 113
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií